5 sfaturi interesante pentru cei care doresc să fie stilist de moda

În lumea modei, unul dintre profesioniștii cel mai de dorit este stilist de moda. Acest profesionist, lucrând direct cu crearea de îmbrăcăminte, pantofi, genți și accesorii în general, tinde să fie visul tuturor celor care doresc să urmeze o diplomă în Design vestimentar.Cu toate acestea, ceea ce mulți nu știu este că pentru a fi un stilist de moda de succes, nu este suficient doar să știe cum să atragă și de a crea piese cu usurinta. Există și alte abilități și tehnici care un stilist bun va dobândi și de a se dedica studiilor sale și îmbunătățiri.Și, pentru a ajuta în această călătorie, ne-am separat 5 mici, dar valoroase, sfaturi pentru tine dacă introduceți în acest plin de farmec de piață cu mai mult usurinta. A verifica it afară!

stilist de moda
O caracteristică importantă de care aveți nevoie pentru a dezvolta pentru a lucra ca un designer de moda este de a fi creativ. Creativitatea este de a alimenta creierul cu informații noi.Încearcă să stimuleze imaginația ta în fiecare zi. Pentru a face acest lucru, încercați să se uite în tine, esența ta, ceva care te inspiră și te împinge înainte. Asculta muzica pe care o apreciez, și să participe la expoziții de artă, fotografii, viziona filme sau de călătorie, nu contează, oferta este de a păstra mintea ta de lucru mereu. Aceste momente de stilist de moda petrecere a timpului liber, și chiar și simplul fapt de a da un râs bun pentru a stimula și foarte — zona a creierului responsabila pentru “perspective”. Deci, se bucure de ea fără moderare!

Piața locurilor de muncă în zona de Design de Moda este destul de cuprinzătoare și variată. Alege o nișă care se potrivește cel mai bine profilul dvs. și, sigur, se va lucra mult mai motivat și inspirat, putem evidenția câteva:
* Moda femeile Gravide: piață, care oferă oportunități deosebite, mai ales cu avansarea de bloggeri, care în mod constant despre tema de scris despre celebritati precum Kim Kardashian, Blake Lively, Luana Piovani, Deborah Secco și mult mai mult.
* Modă Plus Dimensiune: această nișă este o mare oportunitate pentru stilisti care sunt la inceput de cariera lor. Se estimează că această piață se transformă anual în jur de R$ 4.5 miliarde de euro în țară.
* Moda Durabilă: de a fi puțin explorat, această nișă poate deveni o mare oportunitate pentru designeri să fie mai ecologice.
* Moda magazin stilist de moda de cumpătare: această nișă este o mare șansă pentru designeri care doresc să se amestecă elemente moderne cu piese conservatoare, dând o notă de noutate în îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte. Cred că de ea!

* Moda Streetwear: acest stil, în plus față de șold și, practic, tineri, din cauza îndrăzneală, și-a deschis multe uși în lumea modei. El reprezintă “stilul de stradă” este atât de modern și original, de amestecare imprimeuri florale, cu poa, imagini renascentiste, tie-dye, și mult mai mult. Pentru femei, pălării și bonete sunt ridicate, stilist de moda inclusiv printre celebre precum Cara Delevingne și Rihanna.

Pentru a fi un stilist de moda, trebuie să știți cum de a combina imprimeuri, lucru cu culoare și texturi, și care caută mereu noi elemente pentru compozițiile lor. Și, pentru a dobândi astfel de competențe, nimic mai bun decât să se îmbunătățească în zonă.Ia un curs de Moda poate ajuta să perfecționa abilitățile dumneavoastră și a pus mâna în cea mai mare parte de adevăr. În ea, veți avea posibilitatea de a învăța despre tehnicile de producție și despre întregul proces creativ implicat în crearea de îmbrăcăminte. Prin urmare, este necesar să se investească în cursuri de scurtă durată, cum ar fi: Tăiere și de Cusut, Modelare, Fotografie, Ștanțare, și de ce nu pe o diplomă în Design vestimentar. Mai mult studiu și de a îmbunătăți în zonă, cu atât mai mult va deveni un profesionist în măsură să acționeze în cel mai bun mod posibil într-un aglomerat, dar promițătoare piață.

Stay tuned pentru stilist de moda

Acesta este un indiciu de aur, care ar trebui să fie salvat. Evenimentele sunt oportunități de a actualiza și de a reîmprospăta mintea ta în raport cu noile tendințe și stiluri. Nu este sigur să urmeze ceea ce — poate-ți viitorul — co-lucrătorilor. După toate, în lumea modei, de referință, și schimbul de idei sunt foarte importante.Profita de aceste oportunități pentru a face rețeaua de contacte și schimb de experiență. Sa cunoasca oameni noi este o mare șansă de a descoperi noi povești și gânduri.Pentru a fi un stilist de moda de succes, nimic mai important decât să știi despre referințe în domeniu. În acest sens, să știți și să urmeze cele mai influente persoane în acest univers este esențial pentru tine de a crea un bagaj cultural (chiar istorice despre moda) si pentru a servi, de asemenea, o sursă de inspirație pentru cariera ta și munca ta profesionala.

Dar nu te limita doar la nume mari! Ai grija, de asemenea, pentru cei mici nișe de stiluri, cum ar fi, de exemplu, dantelă-factorii de decizie din interior. Ei pot învăța o mulțime de lucruri despre anumite tehnici, stiluri de tăiere și de manipulare de material.Placut de selecția noastră de sfaturi? Au orice pentru a discuta cu noi? Împărtășește stilist de moda cu noi percepții. Lasă un comentariu