Pitti Uomo, o întoarcere la ceea ce este esențial

sacou
Reconectarea cu natura, respectul pentru mediu și simplitate marca colecții de om pentru vara viitoare de la JW Anderson sau Federico Curradi
“Eu cred foarte mult în libertatea de mișcare. Cred că turismul nu este negativ, este foarte important ca oamenii de experiență, și vizita orașele, este ceva care îți deschide mintea. Am nevoie de el pentru creativitatea mea”, a explicat designerul JW Anderson, unul dintre oaspeții stele din ediția a 82-a lui Pitti Uomo (un schimb de moda mai important din lume), care a avut loc în această săptămână la Florența. Engleză designer, de asemenea, directorul de creatie de Loewe, un brand care a reușit să dea o suna puls, prezentate în Vilă fermecătoare La Pietra, la marginea orașului, colectia pentru barbati de o linie cu același nume pentru vara viitoare. Departe de mai experimental propuneri, a avut colectia sa pentru un teren care este foarte pragmatic: “n-am vrut fantezie, am vrut să lucrez cu ideea de normal, deci mi-ar trimite de vizitare pentru Florența”. Și în acest fel a scăzut uniforma tricou și blugi într-o colecție de îmbrăcăminte foarte ușor de purtat cu fanii brandului vor fi puse imediat în imaginația ta.

Pulovere lungi

pulovere

Pulovere tricot cu celebrul logo cu ancora, cu dungi t-shirt, jachete perfect cu model cu inimi neregulate, blugi, vintage-inspirat și de a Conversa cu sclipici alcătuiesc o colecție de dulce vă invită să îmbrățișeze noua cu privirea unui copil, să se reconecteze cu iluzia de prima ori, nu atât de mult din poezie, dar și de realitate. “Cu contextul economic și politic pe care simțim nevoia de a reduce, de a ajunge cât mai departe de distragerile. Trebuie să elimine lucrurile să meargă înainte. Eu fac 12 colecții de un an, am vrut să fac ceva care să mă reprezinte”, a explicat pentru presă. De asemenea, el a vorbit de onestitate, nuditate și luptă “împotriva moda false”, teme care au făcut să crezi că Anderson, care aduce un deceniu proiectarea pentru om, este la un punct de cotitură.

De asemenea, cu picioarele pe pământ și Florența ca un argument, prezentat Federico Curradi lui de-a doua colecție în Muzeul Bandini. Acest designer florentino care vinde hainele lor, mai ales în Japonia a învățat linia lor de vară în program interesant Pitti Italice, în fiecare sezon selectați de noi talente ale modei italiene. Curradi aliniat propunerea dumneavoastră în ceea ce este numit “noul lux” și care constă din haine și add-on-uri pe care ai pus-o atenție deosebită în selectarea materiilor prime, finisaje și producția la scară mică. Sub mantra “Hrăni lupul bun”, este, de asemenea, își exprimă angajamentul dumneavoastră cu un mod respectuos: “colecția a fost proiectat folosind cele mai eco-friendly materiale posibile. Am ales cu certificare. Puteți salva lumea cu gesturile mici de zi cu zi”.

Rochie de seară lungă

lunga

La târg, unde branduri pentru barbati arăta și a-și vinde colectii pentru vara viitoare, de asemenea, a menționat această legătură cu natura și respectul pentru mediu. Este găsit în fabricarea de lent țesuturi care promit etichetele de pe hainele Fostului Infinit, una din mărcile de secțiune a Australiei, una dintre țările invitate. Designer-ul Lukas Vincent, un finalist ultima câștiga Woolmark Premiu, este de a lua-l la un nou nivel, articole de îmbrăcăminte de inspirație surfing: “în această producție Sunt foarte limitate care au ajutat pentru a recupera vechi fabrici de textile”, a explicat el. Deși, dacă cineva a susținut încă de la începuturile sale, moda respectuos și liniștit este brandul Italian Brunello Cucinelli. Best-seller în STATELE unite, în noua sa colecție, mai relaxat decât oricând înainte, paleta de culori sol este îmbunătățită cu note de liliac, verde, rosu caramiziu si galben. Vara viitoare oamenii vor avea mult mai multe culori, cu care să se joace.

Confortul și libertatea de mișcare au fost, de asemenea, prezent la prezentarea de Hugo Boss de la cea mai mare fabrică de tutun vechi Manifattura Tabacchi. Marca germană și-a făcut debutul deasupra pistei Pitti Uomo, cu o colecție foarte tinere care apeleaza la lumea artei, mai gestuale, și la viața nomadă. De nou început, un nou look, o întoarcere la esențial.