Sampler

Cheile din industria modei din ultima săptămână: Ion Fiz modele pentru Mcdonald ‘ s sau Giorgio Armani caută talente din marea Britanie.

Angajații Mcdonald ‘ s wear design.

mcdonald

Designerul Ion Fiz semnarea uniforme noi, care vor fi angajați de Mcdonald ‘ s în Spania. Haine de un minimalist, utilizate în principal pentru verde, noul culoarea corporativă a companiei, și funcționalitatea, cu țesuturi (predominant din bumbac satinat) “ușor de călcat”, diferențiate pentru bărbați și femei, cu excepția tinuta de bucătărie. Bascilor, care a lucrat la proiect ultimele 24 de luni, a devenit primul designer spaniol de a colabora cu compania de fast-food, un obicei care a avut deja o experiență, pentru că mai puțin de un an în urmă proiectat uniforme pentru Iberdrola. “Întotdeauna ceea ce am concepe ca o parte din munca mea”, a spus el, nu exclude revenirea la locul de muncă cu o companie mare în viitor.

Armani căutarea pentru designeri talentați din marea Britanie
Giorgio Armani a anuntat crearea unui concurs care își propune să găsească tinere talente de moda. Designerul a incheiat un parteneriat cu consiliul de moda britanic, iar concursul la care sunt invitați toți elevii de școli de Design din țară vor ieși trei câștigători, care vor crea propria lor linie sub eticheta de Emporio Armani pentru primavara/vara 2018. Câștigătorii de așa-numitul New Bond Proiect va petrece trei luni cu designerul Italian în cartierul său general de la Milano, unde se va lucra cu echipa pentru a dezvolta modele care apoi sunt fabricate în marea Britanie și va fi vândut în trei magazine de Emporio Armani, în țară, precum și pe site-ul său. “Marea britanie școli de design sunt printre cele mai interesante din imagine. Genera talente unice prin încurajarea originalitatea și individualitatea”, a spus couturier, care, de asemenea, a anunțat că în luna septembrie, Emporio Armani va fi prezent pentru prima dată în Săptămâna Modei de la Londra.

Bluză colorată

bluza

Dolce&Gabbana a face afaceri boicot
Firma italiană Dolce&Gabbana a devenit un favorit de prima doamnă a Statelor unite. Înainte de valul de critici pentru purtarea soției lui Donald Trump, designerii au decis să profite de această publicitate. Brandul a lansat un tricou pe care scrie #boicot Dolce&Gabbana. Un tricou alb de bumbac cu mânecă scurtă tricou, cu tragere de inimă roșie, care nu este nimic mai mult și nimic mai puțin de 175 de euro. “Noul t-shirt. Multumesc haters”, a învățat Stefano Gabbana în contul dvs. Instagramjunto la un video de declarații false cu care au fost prezentate.

Converse lansează o colecție de sărbători Mândrie
O colecție plină de detalii pline de culoare este ceea ce caracterizează linia Vorbesc Mândria de Colectare. Firma a lansat o ediție limitată, compusă din unii dintre siluetele lor iconic, în onoarea comunității LGBT în luna celebrării Gay Pride. Chuck Taylor All Star ’70 au patch-uri aires setenteros, impresii de mândrie în interiorul lor, și de detaliu ale curcubeului în spate. Beneficiile vetna de papuci, ale căror prețuri variază între 70 și 85 de euro, iran în întregime Devine Mai bună, și Fundația Happy Hippie, două organizații care lucrează pentru includerea pozitiv lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale din toate colturile lumii.

Sal lung

sal lung

J Crew este, fără ceo
Mickey Drexler a părăsit poziția de ceo al J Crew, după 14 ani în post. Un plan care a pozat pentru consiliul de firma cu un an în urmă. Deși Drexler, care la biți pentru a ajunge la brand schimbat bilanțul cu vânzări în creștere de la 600 la 2.300 de milioane de dolari, va lasa deciziile de zi-cu-zi nu se va retrage de la firma: va menține poziția sa în calitate de președinte și care este deținută de 10% din acțiuni. Se întâmplă să Jim Brett. “El are un palmares de conducere a inovării și a creșterii în branduri multicanal”, a spus Drexler de succesorul său, oferind o bucatica din ceea ce este obiectivul firmei pentru viitorul apropiat, care va ajuta la atenuarea scădere în vânzări.